Tuin aanleg en onderhoud

Bij Timmer & Tuin kunt ook terecht voor het aanleggen van uw tuin en de onderhoud van uw tuin. 

Tuin aanleg

Wij bedenken en realiseren graag natuurlijke tuinen, waar elke gebruiker een plaats heeft. Er moet ruimte zijn voor mensen om te kunnen genieten van het buitenleven en voor vogels en egels om te schuilen en te scharrelen. Voor vlinders, bijen en andere insecten is de tuin een belangrijke voedselbron.

Bij het ontwerpen van uw tuin houden wij rekening met al deze aspecten. Tijdens de aanleg maken we gebruik van zoveel mogelijk duurzame producten, waar mogelijk hergebruiken we materiaal en zorgen we ervoor dat de materialen van hoge kwaliteit zijn. Op die manier kunnen wij de kwaliteit leveren die u verlangd.

Zoals de naam het ook al zegt, we timmeren ook graag. Hout is een prachtig natuurproduct, waar eindeloos mee gewerkt kan worden. We bouwen dan ook graag een pergola, tuinhuis, overkapping of vlonder voor u. 

Tuin onderhoud

We bedenken en realiseren niet alleen tuinen, we beheren ze ook graag. Op die manier blijft uw buitenruimte in goede conditie en kunt u extra genieten van uw tuin. We ontzorgen u graag met maandelijks onderhoud of jaarlijks onderhoud maar ook voor alleen snoeiwerk of eenmalig onderhoud zijn wij u graag van dienst. Wij zullen er voor zorgen dat u weer van u tuin kunt genieten!